PM’s

Problems logging in or posting pictures?
Can't register?
Not received your activation email?

Moderators: scimjim, Roger Pennington, philhoward, Lukeyboy46, erikscimitardemon

efi_sprintgte
RSSOC Member
Posts: 1786
Joined: Fri Oct 22, 2010 6:24 pm
Location: Sutton, Surrey

PM’s

Post by efi_sprintgte » Wed Jan 01, 2020 4:13 pm

Anyone else having issues with PM’s today?


JC

User avatar
philhoward
RSSOC Member
Posts: 27623
Joined: Tue Aug 29, 2006 5:41 pm
Location: Staffs, UK
Contact:

PM’s

Post by philhoward » Wed Jan 01, 2020 4:18 pm

Just tried to send you one and it looks like not working right - Ian has been playing recently...


Phil Howard
Scimitarweb Forum Admin
SS1 1600 Rooster Turbo; Sabre Mk1.5, Sabre Mk2
SS1 Racer
Previous: SE5/5a/SS1 No.1/SS1 Rooster/SS1 1800Ti/SE5a 24 Valve
http://www.ss1turbo.com
Never try and argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you based on experience.

User avatar
peter freeman
RSSOC Member
Posts: 10649
Joined: Thu Aug 31, 2006 12:12 pm
Location: Newcastle
Contact:

PM’s

Post by peter freeman » Wed Jan 01, 2020 4:47 pm

efi_sprintgte wrote:
Wed Jan 01, 2020 4:13 pm
Anyone else having issues with PM’s today?
Corbyn ?



efi_sprintgte
RSSOC Member
Posts: 1786
Joined: Fri Oct 22, 2010 6:24 pm
Location: Sutton, Surrey

PM’s

Post by efi_sprintgte » Wed Jan 01, 2020 5:20 pm

philhoward wrote:
Wed Jan 01, 2020 4:18 pm
Just tried to send you one and it looks like not working right - Ian has been playing recently...
50/50 if it was me or not :w

Was trying to PM Roger Pennington when I saw his SS1 at Brooklands but could not find him..


JC

User avatar
philhoward
RSSOC Member
Posts: 27623
Joined: Tue Aug 29, 2006 5:41 pm
Location: Staffs, UK
Contact:

PM’s

Post by philhoward » Wed Jan 01, 2020 5:49 pm

PMs working again by the way.


Phil Howard
Scimitarweb Forum Admin
SS1 1600 Rooster Turbo; Sabre Mk1.5, Sabre Mk2
SS1 Racer
Previous: SE5/5a/SS1 No.1/SS1 Rooster/SS1 1800Ti/SE5a 24 Valve
http://www.ss1turbo.com
Never try and argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you based on experience.

User avatar
Ian
RSSOC Member
Posts: 862
Joined: Mon Aug 07, 2006 10:07 am
Location: Leicestershire

PM’s

Post by Ian » Wed Jan 01, 2020 7:02 pm

Current issue fixed. A lot of work going on behind the scenes so I appreciate the quick reports of unexpected problems. Sudden changes in the forum behaviour, such as the recent white screens, will most likely be down to something I'm doing as I can't catch all of the errors by myself.

Happy New Year to y'all.


Ian
ScimitarWeb WebMaster
RSSOC 453
1974 SE5a manual and 1985 SS1 1600
If you know what you are doing... you aren't learning anything!

efi_sprintgte
RSSOC Member
Posts: 1786
Joined: Fri Oct 22, 2010 6:24 pm
Location: Sutton, Surrey

PM’s

Post by efi_sprintgte » Wed Jan 01, 2020 7:54 pm

Ian wrote:
Wed Jan 01, 2020 7:02 pm
Current issue fixed. A lot of work going on behind the scenes so I appreciate the quick reports of unexpected problems. Sudden changes in the forum behaviour, such as the recent white screens, will most likely be down to something I'm doing as I can't catch all of the errors by myself.

Happy New Year to y'all.

As always, thanks for all your hard work Ian

Happy New Year!


JC

User avatar
scimjim
RSSOC Member
Posts: 40519
Joined: Sun Oct 01, 2006 10:08 pm
Location: Gloucester

PM’s

Post by scimjim » Wed Jan 01, 2020 8:13 pm

Great work as usual Ian :D

Any idea what this new blue dot is (bottom left)?
065A5087-D4F5-46B6-B117-3FBE9655A7AC.png
065A5087-D4F5-46B6-B117-3FBE9655A7AC.png (211.26 KiB) Viewed 1605 times
A4B27BE5-7D39-4AD6-BBC5-B101F8C8D78E.png
A4B27BE5-7D39-4AD6-BBC5-B101F8C8D78E.png (303.97 KiB) Viewed 1605 times


Jim King

SECURE DRY STORAGE FOR YOUR SCIMITAR

Current: SE5 (8Ball), 1400 1600 1800 Zetec ST170 powered SS1 (G97), 2.5TD SE5a (diesel 5a), 6 x random other SS1s.
Previous: SE5, 3 x SE5a, 2 x SE6a, 3 x SE6b, GTC, 2.9i GTC, 3 x 1600 SS1, 1300 SS1, Mk1 Ti Sabre, Mk1.5 CVH Sabre, TI SS1 (snotty), 1600 SS1 (C686CCR).
Chief mechanic for: 1400 K series SS1 (Megan3), 1400 CVH EFi SS1 (Grawpy), 1300 SS1 (Number One) & Sarah's coupe.
CURE THE FAULT - NOT THE SYMPTOMS

User avatar
Ian
RSSOC Member
Posts: 862
Joined: Mon Aug 07, 2006 10:07 am
Location: Leicestershire

PM’s

Post by Ian » Wed Jan 01, 2020 8:39 pm

I've not seen that before, Jim. And I'm not seeing it now. Are you sure you've not been painting something blue? :D


Ian
ScimitarWeb WebMaster
RSSOC 453
1974 SE5a manual and 1985 SS1 1600
If you know what you are doing... you aren't learning anything!

User avatar
scimjim
RSSOC Member
Posts: 40519
Joined: Sun Oct 01, 2006 10:08 pm
Location: Gloucester

PM’s

Post by scimjim » Wed Jan 01, 2020 9:01 pm

Nope - but I’ve just found it on another site, so it’s my iPad, not the forum!


Jim King

SECURE DRY STORAGE FOR YOUR SCIMITAR

Current: SE5 (8Ball), 1400 1600 1800 Zetec ST170 powered SS1 (G97), 2.5TD SE5a (diesel 5a), 6 x random other SS1s.
Previous: SE5, 3 x SE5a, 2 x SE6a, 3 x SE6b, GTC, 2.9i GTC, 3 x 1600 SS1, 1300 SS1, Mk1 Ti Sabre, Mk1.5 CVH Sabre, TI SS1 (snotty), 1600 SS1 (C686CCR).
Chief mechanic for: 1400 K series SS1 (Megan3), 1400 CVH EFi SS1 (Grawpy), 1300 SS1 (Number One) & Sarah's coupe.
CURE THE FAULT - NOT THE SYMPTOMS

rebel alliance
Posts: 1239
Joined: Thu Mar 03, 2016 9:20 pm

PM’s

Post by rebel alliance » Fri Jan 03, 2020 12:23 pm

Unable to load the Board index page since the 1st Jan is it just me ?



User avatar
philhoward
RSSOC Member
Posts: 27623
Joined: Tue Aug 29, 2006 5:41 pm
Location: Staffs, UK
Contact:

PM’s

Post by philhoward » Fri Jan 03, 2020 12:30 pm

Seems so.. :mrgreen:


Phil Howard
Scimitarweb Forum Admin
SS1 1600 Rooster Turbo; Sabre Mk1.5, Sabre Mk2
SS1 Racer
Previous: SE5/5a/SS1 No.1/SS1 Rooster/SS1 1800Ti/SE5a 24 Valve
http://www.ss1turbo.com
Never try and argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you based on experience.

User avatar
Ian
RSSOC Member
Posts: 862
Joined: Mon Aug 07, 2006 10:07 am
Location: Leicestershire

PM’s

Post by Ian » Fri Jan 03, 2020 12:36 pm

This could be a problem with cache. It's possible that you hit a problem at that time and the failure gets reloaded from the cache rather than the page directly from the site. Refreshing often clears it but if not look up how to clear your browser's cache.


Ian
ScimitarWeb WebMaster
RSSOC 453
1974 SE5a manual and 1985 SS1 1600
If you know what you are doing... you aren't learning anything!

mark rudder
RSSOC Member
Posts: 170
Joined: Thu Dec 21, 2017 6:05 am

PM’s

Post by mark rudder » Tue Mar 03, 2020 9:34 am

When sending a PM, do I click or unclick the PM dot?


Mark from down under.
Current GTE 6B, Scirocco R. Past Dolomite Sprint, XJS (manual), V12 E-type (manual, convertible, lovely) 350 chev XJ6, TR6, TR4, Sprite, Midget, local Ford V8s, others... There's a pattern here.….

User avatar
philhoward
RSSOC Member
Posts: 27623
Joined: Tue Aug 29, 2006 5:41 pm
Location: Staffs, UK
Contact:

PM’s

Post by philhoward » Tue Mar 03, 2020 9:36 am

Do you mean the “No PM Icon” button?


Phil Howard
Scimitarweb Forum Admin
SS1 1600 Rooster Turbo; Sabre Mk1.5, Sabre Mk2
SS1 Racer
Previous: SE5/5a/SS1 No.1/SS1 Rooster/SS1 1800Ti/SE5a 24 Valve
http://www.ss1turbo.com
Never try and argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you based on experience.

Post Reply

Return to “Forum Issues & News”